logo

Monday 24th of February 2020

Vrtnarstvo

Aktualno

Delovni čas

  • Od ponedeljka do petka: 
    • 08.00 - 18.00
  • V soboto: 
    • 08.00 - 14.00

O podjetju
O podjetju

Vrtnarstvo in gradnje Rogaška

Zgodovina

Podjetje Vrtnarstvo in gradnje Rogaška d.o.o. je na prelomu tisočletja (1999) izšlo iz nekoč velike gospodarske družbe Zdravilišče Rogaška Slatina. Na področju vrtnarstva nadaljuje tradicijo zdraviliške vrtnarije, katere ponos je bil na visokem nivoju urejen zdraviliški park ter skrb za okrasne rastline in cvetlične aranžmaje v zdraviliških hotelih.

Storitve

Na področju gradbeništva je dejavnost podjetja usmerjena predvsem na vzdrževalna dela, v zadnjem času pa se ukvarjamo tudi z izvajanjem večjih investicijskih del na tem področju.

Na področju urejanja okolja nudimo storitve od načrtovanja, do izvedbe hortikulturnih ureditev parkovnih in športnih površin ter zasebnih vrtov. Seveda pa te površine tudi vzdržujemo. Na področju veleprodaje nudimo doma vzgojene balkonske okrasne rastline, mačehe, krizanteme, trobentice (primule), trajnice, od lončnic pa ciklame in božične zvezde.

Sedež podjetja

Sedež podjetja je na lepi lokaciji v Cerovcu pod Bočem, nekaj sto metrov od regionalne ceste Celje – Rogatec (obvoznica Rogaška Slatine), le dober kilometer od središča Rogaška Slatine. Na tej lokaciji imamo bogato založen vrtni center z drevesnico. Naša osnovna ponudba so doma vzgojene okrasne rastline in številni artikli za urejen vrt in dom.

 

Nakup v našem vrtnem centru lahko dopolnite z ogledom zanimive zbirke kaktej, ki se nahaja v neposredni bližini le-tega.

 

Možnosti


Narejeno z Joomla!. Valid XHTML and CSS.